Knallen in Tilburg

Op 15 augustus, midden in de vakantieperiode, was KnockOut te zien op het Reeshof Muzenconcert in Tilburg Reeshof. De Reeshof Muzenconcerten is een reeks van 4 concerten welke in de zomerperiode gehouden worden in het Reeshofpark te Tilburg. Knockout had de eer op het 2e concert haar opwachting te maken.

Het zag er donker uit boven het Reeshofpark maar, terwijl in Enschede een halve meter regen viel, klaarde het boven het park zienderogen op. Daarbij geholpen door de 3 blazers van Knock Out the band die als het ware de donkere wolken wegbliezen.
KnockOut had van meet af aan grip op het publiek. Met lekkere discoknallers van weleer zoals Dancing Queen en de Michael Jackson medley tot en met het Nederlandse lied, alles werd met dank aanvaard en geconsumeerd. Voor het podium een lekkere drukte met fanatieke dansers en danseressen zowel jong als ouder.

Het was een gezellige avond, die eigenlijk weer te snel eindigde om 22.00 uur zoals door de gemeente verordend. Het blijkt een ideale mix, eten, drinken en muziek op een gratis toegankelijk festival!

Voor foto’s klik hier!

Share:
© www.knockoutband.nl - 2022